BALIKESİR / İVRİNDİ - İvrindi Anadolu Lisesi

(0 266) 456 31 90
(0 266) 456 31 90
Adres
SAKARYA MAH. PANAYIR SK. İVRİNDİ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 42/3 İVRİNDİ / BALIKESİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamak ve öğrencilerimizi demokratik ve katılımcı bir eğitim ortamında; geçmişini bilen bugünü yorumlayabilen ve gelecekte topluma yön veren bireyler olarak, bir üst öğrenim kurumuna ve hayata hazırlamaktır.
İl ve İlçe düzeyinde yapılan yarışmalarda elde edilen dereceler
Öğretim Şekli :Tam Gün
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Balıkesir merkeze ulaşım her 30 dakikada bir kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezidir. İvrindi İlçesinin mahallelerinden okulumuza taşıma servis araçlarıyla öğrenci gelmektedir.
Sakarya Mah. Panayır Sok. No: 42/3 10770-İvrindi/BALIKESİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İvrindi İlçe merkezinde olup Balıkesir İl merkezine yaklaşık 37 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
9. Sınıflara her eğitim öğretim yılında en az iki sınıf toplamda 68 öğrenci kontenjanı verilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuza adrese dayalı sisteme göre öğrenci yerleşmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.
Atletizm-Futsal-Voleybol-Masa Tenisi-Satranç
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Ulusal Ajans Avrupa Birliği Projeleri-BENGİ Projesi-Benchmarking Projeleri
Ulusal Ajans Avrupa Birliği Projeleri kapsamında personel hareketliliği
Diğer Hususlar
Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren İvrindi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ait 18 derslikli yeni binasında eğitim öğretime devam etmektedir.